Fidanlar Anaokulu
BARBAROS MAH. FERDA CAD. NO 31B ÇUBUK / ANKARA

VİZYON

Fidanlar Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı,çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan eğitim programı,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile,aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak,geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan,koruyan ,Atatürk İlke ve İnkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışarak,sürekli gelişim ve değişim içerisinde bilimsel ve teknolojik yenilikleri tercih eden bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kurumumuzun Misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların beden,zihin,ve duygu gelişimini sağlamak,onları ilk okula hazırlamak,Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,bireysel farklılılarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek,sevgi,saygı,sorumluluk,hoşgörü ve yardımlaşma gibi sosyal davranışlar kazandırmak,etkili iletişim kurabilen ,özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen,kendini tanıyan sorunlara çok yönlü bakabilen, ararştırarak,sorgulayarak, üreterek ,yaparak yaşayarak,öğrenen milli ve manevi değerlere sahip çocuklar yetiştirmektir.Kurumumuzda ’Her Çocuk Özeldir’ ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim-Tam Gün

Normal Eğitim-Tam Gün

08.50- 13.50 13.50-17.10

DOĞALGAZ

SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Merkezine 2 km, İl Merkezine 40 km mesafededir. Ego otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Otobüs son durağına çok yakındır.